Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 25€ και παράδοση σε 1 μέρα στο κέντρο της Αθήνας

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Κωδικός προϊόντος: 05390 | ISBN: 978-960-16-1390-1

Αρωματική κουζίνα

Συγγραφέας:
Φωτογράφος:
Εκδοτικός οίκος:
Αρωματική κουζίνα
Βραβευμένο
Ειδική Τιμή 27,93 € Από 39,90 €
-30%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €39.90
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο στο ράφι
Πόντοι Ανταμοιβής 28
Κωδικός
05390

Η εικόνα της συσκευασίας είναι ενδεικτική!

Διάλεξε τη συσκευασία δώρου

    • Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Δωρεάν

      Χάρτινος φάκελος συσκευασίας με διαφορετικά τυπώματα εμπνευσμένα από εικονογραφήσεις παιδικών βιβλίων. Η επιλογή σχεδίου γίνεται τυχαία.

    • Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος με χρωματιστά τυπώματα και το λογότυπο του Βιβλιοπωλείου Πατάκη.

    • Χαρτί περιτυλίγματος

      Χαρτί περιτυλίγματος

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος σε κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες.

    • Χάρτινη σακούλα

      Χάρτινη σακούλα

      Δωρεάν

      Χάρτινη σακούλα κόκκινη με την εικόνα του Άγγελου Σικελιανού.

    • Χάρτινη σακούλα λευκή - 50 χρόνια Εκδόσεις Πατάκη

      Χάρτινη σακούλα λευκή - 50 χρόνια Εκδόσεις Πατάκη

      Δωρεάν

      Χάρτινη σακούλα λευκή με το λογότυπο της επετείου των 50 χρόνων των Εκδόσεων Πατάκη.

    • Χάρτινη σακούλα παιδική - 50 χρόνια Εκδόσεις Πατάκη

      Χάρτινη σακούλα παιδική - 50 χρόνια Εκδόσεις Πατάκη

      Δωρεάν

      Χάρτινη σακούλα λευκή παιδική με το λογότυπο της επετείου των 50 χρόνων των Εκδόσεων Πατάκη.

    • Χαρτί περιτυλίγματος Xmas

      Χαρτί περιτυλίγματος Xmas

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος με χρωματιστό χριστουγεννιάτικο τύπωμα και το λογότυπο του Βιβλιοπωλείου Πατάκη.

  • Έλεγξε και επιβεβαίωσε την επιλεγμένη συσκευασία

    Συσκευασία Δώρου προστέθηκε

    Χαρακτηριστικά Βιβλίου

    Κατηγορία
    Βιβλία, Πρακτικοί Οδηγοί, Μαγειρική - Γαστρονομία - Οινολογία
    Βάρος
    1,50
    Εκδοτικός οίκος
    Εκδόσεις Πατάκη
    Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
    3 Δεκ 2013
    Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
    19 Νοε 2004
    Διαστάσεις
    0x0
    Σελίδες
    336
    Βραβεία
    Best Chef CookBook|Best CookBook Photography

    Περιγραφή

    Τι είναι τα μπαχαρικά και τι τα μυρωδικά; Πώς τα διαλέγουμε, πώς τα προετοιμάζουμε και πώς τα συντηρούμε; Στα παραπάνω ερωτήματα θα βρείτε απαντήσεις στην πρώτη ενότητα του βιβλίου, όπου σας περιγράφω τα αγαπημένα μου μπαχαρικά και μυρωδικά και τη μαγειρική τους χρήση. Η δεύτερη ενότητα του βιβλίου είναι αφιερωμένη στις συνταγές, τις οποίες έχω οργανώσει ως εξής: πρώτα πιάτα -σαλάτες, σούπες και ορεκτικά—, κύρια πιάτα - ζυμαρικά/ ριζότο, θαλασσινά, κρέας, με τα απαραίτητα συνοδευτικά τους— και τέλος γλυκά. Στην τρίτη ενότητα, στα συμπληρωματικά, σας περιμένουν πολλές γευστικές εκπλήξεις, από ζύμες και αρωματικά λάδια μέχρι μαρινάδες και ποτά. Τέλος, όσοι αγάπησαν τα μενού του «Κάθε μέρα σεφ» θα βρουν και σ' αυτό το βιβλίο 50 προτάσεις με πιάτα από όλες τις κατηγορίες.

    Σχετικά με τον δημιουργό

    Δρίσκας, Βαγγέλης
    Ο Βαγγέλης Δρίσκας γεννήθηκε στην Κοµοτηνή. Τα οικογενειακά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία καθόρισαν την επαγγελµατική του πορεία. Μετά από µία πετυχηµένη και βραβευµένη πορεία ως Chef σε µεγάλα εστιατόρια, από το 2000 ξεκίνησε τα σεµινάρια µαγειρικής και τις εµφανίσεις του στην τηλεόραση. Από το 2011 παρουσιάζει τις δικές του εκποµπές µαγειρικής και µέχρι σήµερα έχει σχεδόν καθηµερινή παρουσία στην τηλεόραση. Το πάθος του είναι τα ταξίδια, που έγιναν η αφορµή για να συγκεντρώσει µοναδικές

    Σχετικα αρχεια

    Πληροφορίες

    Γλώσσα πρωτοτύπου: Ελληνικά
    Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά

    Κριτικές

    Close