Κωδικός προϊόντος: 05390 | ISBN: 978-960-16-1390-1
Αρωματική κουζίνα
Αρωματική κουζίνα
Ειδική Τιμή
27,93 €
Από
39,90 €
-30%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €39.90
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο στο ράφι
Πόντοι Ανταμοιβής 28
Κωδικός
05390
Χαρακτηριστικά Βιβλίου
Κατηγορία
Βιβλία, Πρακτικοί Οδηγοί, Μαγειρική - Γαστρονομία - Οινολογία
Βάρος
1,50
Εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις Πατάκη
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
3 Δεκ 2013
Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
19 Νοε 2004
Διαστάσεις
0x0
Σελίδες
336
Βραβεία
Best Chef CookBook|Best CookBook Photography
Περιγραφή
Τι είναι τα μπαχαρικά και τι τα μυρωδικά; Πώς τα διαλέγουμε, πώς τα προετοιμάζουμε και πώς τα συντηρούμε; Στα παραπάνω ερωτήματα θα βρείτε απαντήσεις στην πρώτη ενότητα του βιβλίου, όπου σας περιγράφω τα αγαπημένα μου μπαχαρικά και μυρωδικά και τη μαγειρική τους χρήση. Η δεύτερη ενότητα του βιβλίου είναι αφιερωμένη στις συνταγές, τις οποίες έχω οργανώσει ως εξής: πρώτα πιάτα -σαλάτες, σούπες και ορεκτικά—, κύρια πιάτα - ζυμαρικά/ ριζότο, θαλασσινά, κρέας, με τα απαραίτητα συνοδευτικά τους— και τέλος γλυκά. Στην τρίτη ενότητα, στα συμπληρωματικά, σας περιμένουν πολλές γευστικές εκπλήξεις, από ζύμες και αρωματικά λάδια μέχρι μαρινάδες και ποτά. Τέλος, όσοι αγάπησαν τα μενού του «Κάθε μέρα σεφ» θα βρουν και σ' αυτό το βιβλίο 50 προτάσεις με πιάτα από όλες τις κατηγορίες.
Σχετικά με τον δημιουργό
Σχετικα αρχεια
Πληροφορίες
Γλώσσα πρωτοτύπου: Ελληνικά
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά
Βραβεία: Best Chef CookBook, Best CookBook Photography
Login and Registration Form