Δωρεάν μεταφορικά από 25€ και παράδοση σε 1 ημέρα στο κέντρο της Αθήνας

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Τρόποι Αποστολής

Για την αποστολή της παραγγελίας σου, μπορείς να επιλέξεις έναν από τους παρακάτω τρόπους.

  1. Παράδοση σε 1 ημέρα στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ με δικά μας μέσα και χωρίς έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες από 25€ και άνω. Στις παραγγελίες κάτω των 25€ υπάρχει επιβάρυνση 2,99€.
  2. Αποστολή με ΕΛΤΑ (ΑΠΛΟ) ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, χωρίς έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες από 25€ και άνω. Στις παραγγελίες κάτω των 25€ υπάρχει επιβάρυνση 2€. Ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 5 εργάσιμες μέρες. Σε νησιωτικούς ή δυσπρόσιτους ηπειρωτικούς προορισμούς ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι λίγο μεγαλύτερος.
  3. Αποστολή με ACS COURIER, χωρίς έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες από 25€ και άνω. Στις παραγγελίες κάτω των 25€ υπάρχει επιβάρυνση 2€. Ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 5 εργάσιμες μέρες. Σε νησιωτικούς ή δυσπρόσιτους ηπειρωτικούς προορισμούς ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι λίγο μεγαλύτερος.
  4. Αποστολή με BOX NOW με επιβάρυνση 2€ για όλες τις παραγγελίες. Ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης για την ηπειρωτική Ελλάδα είναι 1 εργάσιμη ημέρα από την ημέρα παραλαβής του δέματος από το κατάστημά μας και 2 εργάσιμες ημέρες για τη νησιωτική Ελλάδα.
  5. Παραλαβή από το κατάστημα (Ακαδημίας 65, 10678 Αθήνα).
Close