Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 25€ και παράδοση σε 1 μέρα στο κέντρο της Αθήνας

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Κωδικός προϊόντος: 9789606627323 | ISBN: 960662732

Σασπένς καραμελέ

Φωτογράφος:
Εκδοτικός οίκος:
Σασπένς καραμελέ
Εξαντλημένο
Διαθεσιμότητα Εκτός κυκλοφορίας
Κωδικός
9789606627323

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Κατηγορία
Βιβλία
Βάρος
0,67
Εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις Ηλέκτρα
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
1 Ιαν 2006
Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
1 Ιαν 2006
Διαστάσεις
22χ22
Τίτλος Πρωτότυπου
Crèmes et châtiments: Recettes délicieuses et criminelles d' Agatha Christie
Σελίδες
175

Περιγραφή

Σε πενήντα από τα περίπου ογδόντα μυθιστορήματά της, η Άγκαθα Κρίστι "σκοτώνει" τους ήρωές της, όχι με πιστόλια, λοστούς και στιλέτα αλλά με δηλητηριασμένα ποτά και εδέσματα.

Η Ανν Μαρτινετί και ο Φρανσουά Ριβιέρ, συγγραφείς αυτού του βιβλίου και παθιασμένοι μελετητές του φαινομένου "Άγκαθα Κρίστι", είχαν μια έξυπνη ιδέα: αφαίρεσαν το αρσενικό, τη στρυχνίνη και τις άλλες θανατηφόρες ουσίες από τα εν λόγω πιάτα και τα παρέδωσαν αμόλυντα -αλλά ποτέ αποστειρωμένα- στον αναγνώστη.

Ό,τι εν τέλει προέκυψε είναι κάτι πολύ περισσότερο από 100 θαυμάσιες συνταγές - έστω κι αν αυτές είναι ικανές να ανατρέψουν την άποψη πολλών για την «κακοσυστημένη» βρετανική κουζίνα. Μέσα από τις δεκάδες λεπτές μυρωδιές, τις μαρμελάδες, τις ομελέτες, τις τούρτες, τις τάρτες, τις κρέμες και τα φρούτα, συναντάμε ξανά την πραγματική αρχοντιά του πρωινού, την ιεροτελεστία της ώρας του τσαγιού, το κλίμα των ευρωπαϊκών, υπαίθριων πικ-νικ και βεβαίως τις διασημότερες αστυνομικές ιστορίες του κόσμου.

Σχετικά με τον δημιουργό

Μαρτινετί, Ανν (δείτε αναλυτικά)
Ριβιέρ, Φρανσουά (δείτε αναλυτικά)

Κριτικές

Close