Δωρεάν μεταφορικά από 25€ και παράδοση σε 1 ημέρα στο κέντρο της Αθήνας

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Κωδικός προϊόντος: giftcard

Giftcard

Μια δωροκάρτα, χίλιες ιδέες!

H δωροκάρτα του Βιβλιοπωλείου Πατάκη είναι ένα έξυπνο δώρο, που δίνει τη δυνατότητα στους αγαπημένους μας να διαλέξουν οι ίδιοι το δώρο τους –ή τα δώρα τους–, με χιλιάδες επιλογές μέσα από ένα ολόκληρο βιβλιοχαρτοπωλείο! Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δωροκάρτα σας αγοράζοντας όχι μόνο βιβλία όλων των εκδοτών, αλλά και χαρτικά, επιτραπέζια, παιχνίδια, είδη δώρου και ότι άλλο επιθυμείτε, από την τεράστια ποικιλία του βιβλιοπωλείου μας. Και φυσικά, τη δωροκάρτα μπορείτε να την αξιοποιήσετε τόσο στο φυσικό μας κατάστημα, όσο και στο e-shop μας!

Κωδικός
giftcard

1 Επιλέξτε ποσόEntered amount is too high
Entered amount is too low
Entered amount is incorrect

2 Στοιχεία αποστολής
Προεπισκόπηση

Οδηγίες αγοράς δωροκάρτας Βιβλιοπωλείου Πατάκη

Αγορά δωροκάρτας από το φυσικό μας κατάστημα

  1. Ζητάτε την gift card στο ταμείο και επιλέγετε το ποσό που θα «φορτίσετε».
  2. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ο ίδιος ή να τη δωρίσετε. Αν επιθυμείτε, μπορούμε να τη στείλουμε εμείς στον παραλήπτη με δικά μας έξοδα.
  3. Τη χρησιμοποιείτε στο κατάστημά μας (Βιβλιοπωλείο Πατάκη, Ακαδημίας 65, Αθήνα) ή/και στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.vivliopoleiopataki.gr.
  4. Με τη δωροκάρτα μπορείτε να αγοράσετε κάθε προϊόν που διατίθεται στο κατάστημά μας (βιβλία, χαρτικά, είδη δώρων).
  5. Αν η αξία του είδους που επιθυμείτε να αγοράσετε υπερβαίνει την αξία της δωροκάρτας, μπορείτε να πληρώσετε τη διαφορά με όλους τους τρόπους πληρωμής που αναγράφονται στο vivliopoleiopataki.gr (μετρητά, πιστωτική/χρεωστική κάρτα, paypal).

Αγορά ψηφιακής δωροκάρτας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

  1. Στη σελίδα της ψηφιακής δωροκάρτας συμπληρώνετε το ποσό που θέλετε να «φορτίσετε» στην ψηφιακή δωροκάρτα.
  2. Με την ολοκλήρωση της online αγοράς λαμβάνετε με e-mail τον κωδικό της κάρτας.
  3.  Αν επιθυμείτε να δωρίσετε την ψηφιακή δωροκάρτα, συμπληρώνετε τα στοιχεία του παραλήπτη και αποστέλλεται σ’ εκείνον ο κωδικός της κάρτας μαζί με τις οδηγίες ενεργοποίησης και χρήσης της.
  4. Αν η αξία του είδους που επιθυμείτε να αγοράσετε υπερβαίνει την αξία της δωροκάρτας, μπορείτε να πληρώσετε τη διαφορά με όλους τους τρόπους πληρωμής που αναγράφονται στο www.vivliopoleiopataki.gr (μετρητά, πιστωτική/χρεωστική κάρτα, paypal).
  5. Για να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή κάρτα στο φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να τυπώσετε το email με τον κωδικό της κάρτας ή να το επιδείξετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους χρήσης της δωροκάρτας, πατήστε εδώ.

Close