Κωδικός προϊόντος: 11556 | ISBN: 978-960-16-7556-5
Δεσμοί στοργής
Μετά την ήττα της Γερμανίας στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, ο Χανς Ερλτ, ο καλύτερος εικονολήπτης της Λένι Ρίφενσταλ, της φωτογράφου του Χίτλερ, θα εγκαταλείψει το Μόναχο και θ
Ειδική Τιμή
5,99 €
Από
10,90 €
-45%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €10.90
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο στο ράφι
Πόντοι Ανταμοιβής 6
Κωδικός
11556
Χαρακτηριστικά Βιβλίου
Κατηγορία
Βιβλία, Προσφορές ανά κατηγορία, Λογοτεχνία, Παγκόσμια Λογοτεχνία, Λογοτεχνία
Βάρος
0,22
Εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις Πατάκη
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
15 Μαΐ 2019
Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
15 Μαΐ 2019
Διαστάσεις
14x21
Τίτλος Πρωτότυπου
Los afectos
Σελίδες
160
Περιγραφή
Μετά την ήττα της Γερμανίας στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, ο Χανς Ερλτ, ο καλύτερος εικονολήπτης της Λένι Ρίφενσταλ, της φωτογράφου του Χίτλερ, θα εγκαταλείψει το Μόναχο και θα καταφύγει στη Βολιβία μαζί με τη γυναίκα του και τις τρεις κόρες τους. Εκεί, θα αφοσιωθεί στην αναζήτηση της Παϊτιτί, της χαμένης πόλης των Ίνκας, που βρίσκεται κρυμμένη στην αφιλόξενη ζούγκλα του Αμαζονίου. Η Μόνικα, η μεγαλύτερη και πιο τολμηρή κόρη, θα κληρονομήσει τον αντικομφορμιστικό χαρακτήρα του Χανς και τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 θα αφιερωθεί στην λατινοαμερικάνικη επαναστατική δράση και, μετά την εκτέλεση του Τσε, σ’ έναν στόχο πολύ πιο ριψοκίνδυνο. Οι άπιαστες χίμαιρες και οι απουσίες του πατέρα, η ανεξερεύνητη ζούγκλα της βολιβιανής υπαίθρου, οι πολιτικές αναταραχές και η βαρβαρότητα των καθεστώτων της Λατινικής Αμερικής και, τέλος, οι ενοχές και οι ματαιώσεις δε θα αφήσουν αλώβητες τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, ούτε τις σχέσεις που θα χτίσουν στη νέα τους πατρίδα.
Συνδυάζοντας τη βιογραφία, τη μυθοπλασία και τα ιστορικά γεγονότα, ο Ροδρίγο Ασμπούν διεισδύει, με μια πρόζα επιμελημένη και απαλλαγμένη από κάθε είδους τεχνάσματα, στους δεσμούς και στην εσωτερική ζωή των μελών αυτής της ασυνήθιστης οικογένειας.
Συνδυάζοντας τη βιογραφία, τη μυθοπλασία και τα ιστορικά γεγονότα, ο Ροδρίγο Ασμπούν διεισδύει, με μια πρόζα επιμελημένη και απαλλαγμένη από κάθε είδους τεχνάσματα, στους δεσμούς και στην εσωτερική ζωή των μελών αυτής της ασυνήθιστης οικογένειας.
Σχετικά με τον δημιουργό
Σχετικα αρχεια
Πληροφορίες
Είδος: Μυθιστόρημα
Αντικείμενο: Οικογένεια - Οικογενειακές σχέσεις
Κατηγορία: Κοινωνικό
Γλώσσα πρωτοτύπου: Ισπανικά
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά
Login and Registration Form