Κωδικός προϊόντος: 9789604513871 | ISBN: 9789604513871
Αποδελτίωση
Συγγραφέας:
Εκδοτικός οίκος:
Αποδελτίωση
Ειδική Τιμή
12,75 €
Από
17,00 €
-25%
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Κατόπιν παραγγελίας
Πόντοι Ανταμοιβής 13
Κωδικός
9789604513871
Χαρακτηριστικά Βιβλίου
Κατηγορία
Βιβλία, Βιογραφίες – Ντοκουμέντα, Μαρτυρίες - Αναμνήσεις - Ντοκουμέντα - Έρευνες, Καμπάνιες, Μειωμένη Τιμή
Βάρος
0,51
Εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
15 Σεπ 2021
Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
15 Σεπ 2021
Διαστάσεις
14x20,5
Σελίδες
464
Περιγραφή
Η Αποδελτίωση της Σεμίνας Διγενή ανασκαλεύει και ξυπνά μνήμες, βγάζει μπροστά σκέψεις που μερικές φορές είναι απωθημένες στα βάθη της ψυχής, δίνει ευκαιρία για σύγχρονους προβληματισμούς, ανοίγει τη συζήτηση για πρωτοποριακές ιδέες, ιδανικά, αξίες και σχέδια για ένα ευτυχισμένο αύριο.
Στο βιβλίο αυτό περιέχονται σημαντικές συνεντεύξεις, αλλά και πολλά κείμενα, άρθρα στο Ριζοσπάστη, καθώς και σε άλλες αθηναϊκές εφημερίδες, όπως και στον ηλεκτρονικό Τύπο.
Στο βιβλίο αυτό περιέχονται σημαντικές συνεντεύξεις, αλλά και πολλά κείμενα, άρθρα στο Ριζοσπάστη, καθώς και σε άλλες αθηναϊκές εφημερίδες, όπως και στον ηλεκτρονικό Τύπο.
Σχετικά με τον δημιουργό

Η Σεµίνα Διγενή γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Πολιτικές Επιστήµες στη Σιένα και Ηλεκτρονική Δηµοσιογραφία στη Ρώµη.
Υπήρξε µέλος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών Ιταλίας, STAMPA ESTERA.
Εργάστηκε στις εφηµερίδες Ελευθεροτυπία, Αυγή, Εξόρµηση, Απογευµατινή, Έθνος της Κυριακής, Αδέσµευτος Τύπος, Real news, στην ιταλική Αvanti!, στα ραδιόφωνα του ΣΚΑΪ, του Αντέννα, του Δεύτερου Προγράµµατος της ΕΡΤ, στον Real fm και σε πολλά περιοδικά.
Υπήρξε αρχισυντάκτρια, project manager, σκηνοθέτις και
Βιβλιογραφία
Πληροφορίες
Κριτικές
Προτεινόμενα
-10%
-25%
Κωνσταντίνου Ερμονιακού - Ο πόλεμος της Τροίας: Έμμετρος ιστορική αφήγησις (Ραψωδίαι ΚΔ’) - (Συγγραφή περί το 1323-1355)
Εκδόσεις Δίαυλος
Ειδική Τιμή
19,50 €
Από
26,00 €
-10%
-30%
-30%
-30%
Login and Registration Form