Κωδικός προϊόντος: 9789600442366 | ISBN: 978-960-04-4236-6
Τζερόνιμο Στίλτον 1: Μα τα χίλια κεφαλοτύρια... κέρδισα στο ποντικολόττο!
Συγγραφέας:
Μεταφραστής:
Εικονογράφος:
Εκδοτικός οίκος:
Τζερόνιμο Στίλτον 1: Μα τα χίλια κεφαλοτύρια... κέρδισα στο ποντικολόττο!
Ειδική Τιμή
5,39 €
Από
7,70 €
-30%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €7.70
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο στο ράφι
Πόντοι Ανταμοιβής 6
Κωδικός
9789600442366
Χαρακτηριστικά Βιβλίου
Κατηγορία
Βιβλία, Παιδικά - Εφηβικά, Παιδική-Νεανική Λογοτεχνία
Βάρος
0,19
Εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις Κέδρος
Ηλικία από
7 ετών
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
1 Νοε 2011
Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
1 Νοε 2011
Διαστάσεις
14x18,5
Τίτλος Πρωτότυπου
Per mille mozzarelle… Ho vinto al Tototopo!
Σελίδες
128
Περιγραφή
"Ποιος κέρδισε ένα δισεκατομμύριο στη λαχειοφόρο αγορά του Ποντικολόττο; Ποιος; Ποιος; Μυστήριο.
Γεγονός είναι ότι ο Τράπολα γίνεται ξαφνικά πάμπλουτος: υπερπολυτελές αυτοκίνητο, κάστρο, ελικόπτερο... Η επιτυχία τού παίρνει τα μυαλά, αλλά δεν ξέρει τι τον περιμένει, σκουίτ!"
Αγαπητά μου τρωκτικά,
Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα, πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζά... Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον.
Γεγονός είναι ότι ο Τράπολα γίνεται ξαφνικά πάμπλουτος: υπερπολυτελές αυτοκίνητο, κάστρο, ελικόπτερο... Η επιτυχία τού παίρνει τα μυαλά, αλλά δεν ξέρει τι τον περιμένει, σκουίτ!"
Αγαπητά μου τρωκτικά,
Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα, πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζά... Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον.
Σχετικά με τον δημιουργό
Πληροφορίες
Είδος: Παραμύθι
Χαρακτηριστικά: Πολύχρωμη εικονογράφηση
Κατηγορία: Περιπέτεια
Λογοτεχνική σειρά: Τζερόνιμο Στίλτον
Αρίθμηση: #1
Γλώσσα πρωτοτύπου: Ιταλικά
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά
Login and Registration Form