Μέχρι 30/6 δωρεάν μεταφορικά με το κουπόνι SUMMER0624 σε όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Κωδικός προϊόντος: 12175 | ISBN: 978-960-16-8175-7

The Athens Food Guide

Συγγραφέας:
Εκδοτικός οίκος:
My name is Vassilis Kallidis & I’m a chef, a restaurant owner, a book author, I host my travel and cooking tv show but above all I’m a foodie & a passionate traveler.
Ειδική Τιμή 17,50 € Από 25,00 €
-30%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €25.00
Εξαντλημένο
Διαθεσιμότητα Υπό νέα έκδοση
Πόντοι Ανταμοιβής 18
Κωδικός
12175

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Κατηγορία
Βιβλία, Πρακτικοί Οδηγοί, Μαγειρική - Γαστρονομία - Οινολογία, Ταξίδι
Βάρος
0,56
Εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις Πατάκη
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
18 Ιουλ 2019
Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
18 Ιουλ 2019
Διαστάσεις
14.5x21
Σελίδες
312

Περιγραφή

My name is Vassilis Kallidis & I’m a chef, a restaurant owner, a book author, I host my travel and cooking tv show but above all I’m a foodie & a passionate traveler. This is my third guide book devoted to the city of Athens, the city I live & love most. This is not a proper city guide including all the musts & the do’s. I want you to see the real face of Athens, to eat, drink & walk like a local. I made a selection of places I adore and every time I visit I say to myself “Damn, the fish here is so fresh I wish the tourists knew this place!” Traveling around the world I know how it feels to be lost, first couple of days, visiting a vast city. I’m desperate to find what the locals eat in holes in the wall, with no waste of time. I always wish someone wrote a guide with real information, not just for tourists. This is what I did here for my friends visiting Athens & you all. Enjoy my book and the city!

Σχετικά με τον δημιουργό

Καλλίδης, Βασίλης
Ο Βασίλης Καλλίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975 και μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπούσε πολύ το μαγείρεμα! Μετά από τις σπουδές του στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, ταξίδεψε σε πολλές χώρες, δοκιμάζοντας γεύσεις και μυρωδιές. Αγαπημένες πόλεις όπου έζησε ή πέρασε καλά, το Παρίσι, το Κάιρο, το Μαρακές και η Νέα Υόρκη. Μεγάλο του πάθος, η ιαπωνική κουζίνα και το sushi! Παρόλα αυτά, τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με την ελληνική δημιουργική κουζίνα. Μετά από μερικές "στάσεις" σε

Φίλτρα

Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
Γλώσσα βιβλίου: Αγγλικά

Κριτικές

Close