Δωρεάν μεταφορικά από 25€ και παράδοση σε 1 ημέρα στο κέντρο της Αθήνας

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Κουσελά, Χρύσα Ariadni (Ιδέα, έρευνα, σενάριο, storyboard και σκηνοθεσία, καλλιττεχνική διεύθυνση (σκιτσογράφηση, επιχρωματισμός))

Βιογραφικό - Κουσελά Χρύσα Ariadni (Ιδέα έρευνα σενάριο storyboard και σκηνοθεσία καλλιττεχνική διεύθυνση (σκιτσογράφηση επιχρωματισμός))

Η Χρύσα Αριάδνη Κουσελά εξειδικεύτηκε στις κινηματογραφικές και οπτικοακουστικές σπουδές στην Ελλάδα και στο Paris ΙΙΙ της Σορβόννης. Έμαθε την οπτική σύνταξη και τη σύνθεση της εικόνας μέσα από την τέχνη του κινηματογράφου, αλλά και τη ζωγραφική, μαθητεύοντας δίπλα στον καθηγητή της ιστορίας τέχνης Γιάννη Δραγώνα. Δίπλα στην αγάπη της για την κινούμενη εικόνα, η οποία βραβεύτηκε µε διακρίσεις στην Ελλάδα και µε συμμετοχή σε διαγωνισμούς στο εξωτερικό, πρόσθεσε την αγάπη της για το σκίτσο και τον κόσμο των κόμικς. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στη Σχολή Καλών Τεχνών, στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ. Σκέφτεται και εκφράζεται µε εικόνες ακόμα και τις...

ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΒΛΙΑ - Κουσελά Χρύσα Ariadni (Ιδέα έρευνα σενάριο storyboard και σκηνοθεσία καλλιττεχνική διεύθυνση (σκιτσογράφηση επιχρωματισμός))

Προβολή Πλέγμα Λίστα

3 είδη

ανά σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

3 είδη

Close