Κωδικός προϊόντος: 9789603757726 | ISBN: 9603757721
Ο διανοούμενος στην κουζίνα - (εξαντλημένο)
Πόσο αλάτι περιέχει ακριβώς μία "πρέζα αλάτι"; Και πόσο είναι το αλεύρι που μπορεί να "σηκώσει" η ζύμη; Πότε μπορεί να μεταμορφωθεί σε κατακλυσμό ένας
Τιμή καταστήματος
Εξαντλημένο
Διαθεσιμότητα Εκτός κυκλοφορίας
Κωδικός
9789603757726
Χαρακτηριστικά
Κατηγορία
Βιβλία, Λογοτεχνία, Παγκόσμια Λογοτεχνία
Βάρος
0,35
Εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις Μεταίχμιο
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
1 Νοε 2004
Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
1 Νοε 2004
Διαστάσεις
18χ13
Τίτλος Πρωτότυπου
The pedant in the kitchen
Σελίδες
192
Περιγραφή
Πόσο αλάτι περιέχει ακριβώς μία "πρέζα αλάτι"; Και πόσο είναι το αλεύρι που μπορεί να "σηκώσει" η ζύμη; Πότε μπορεί να μεταμορφωθεί σε κατακλυσμό ένας απλός ψεκασμός πάνω από το φύλλο κρούστας; Ποια είναι, άραγε, η διαφορά ανάμεσα στο "κόβω" και το "ψιλοκόβω"; Και κατά πόσο διαφέρει η εκάστοτε διατομή;
Αυτό το βιβλίο είναι μια σπιρτόζικη και πρακτικότατη "μελέτη" του Τζούλιαν Μπαρνς, ο οποίος αναζητεί με ζήλο την ακρίβεια στη γαστρονομία. Ο σχολαστικός αυτός διανοούμενος είναι η καλύτερη παρηγοριά για όποιον ένιωσε να ηττάται κατά κράτος από ένα βιβλίο μαγειρικής.
Αυτό το βιβλίο είναι μια σπιρτόζικη και πρακτικότατη "μελέτη" του Τζούλιαν Μπαρνς, ο οποίος αναζητεί με ζήλο την ακρίβεια στη γαστρονομία. Ο σχολαστικός αυτός διανοούμενος είναι η καλύτερη παρηγοριά για όποιον ένιωσε να ηττάται κατά κράτος από ένα βιβλίο μαγειρικής.

Login and Registration Form