Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 25€ και παράδοση σε 1 μέρα στο κέντρο της Αθήνας

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Κωδικός προϊόντος: 9789609444217 | ISBN: 9789609444217

Νέα μαγειρική - ζαχαροπλαστική και εγκυκλοπαίδεια της κουζίνας

Συγγραφέας:
Εκδοτικός οίκος:
Νέα μαγειρική - ζαχαροπλαστική και εγκυκλοπαίδεια της κουζίνας
Ειδική Τιμή 14,00 € Από 20,00 €
-30%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €20.00
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Κατόπιν παραγγελίας - Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον προμηθευτή
Πόντοι Ανταμοιβής 14
Κωδικός
9789609444217

Η εικόνα της συσκευασίας είναι ενδεικτική!

Διάλεξε τη συσκευασία δώρου

    • Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Δωρεάν

      Χάρτινος φάκελος συσκευασίας με διαφορετικά τυπώματα εμπνευσμένα από εικονογραφήσεις παιδικών βιβλίων. Η επιλογή σχεδίου γίνεται τυχαία.

    • Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος με χρωματιστά τυπώματα και το λογότυπο του Βιβλιοπωλείου Πατάκη.

    • Χαρτί περιτυλίγματος

      Χαρτί περιτυλίγματος

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος σε κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες.

    • Χάρτινη σακούλα

      Χάρτινη σακούλα

      Δωρεάν

      Χάρτινη σακούλα κόκκινη με την εικόνα του Άγγελου Σικελιανού.

  • Έλεγξε και επιβεβαίωσε την επιλεγμένη συσκευασία

    Συσκευασία Δώρου προστέθηκε

    Χαρακτηριστικά

    Κατηγορία
    Βιβλία, Εγκυκλοπαίδειες, Πρακτικοί Οδηγοί, Μαγειρική - Γαστρονομία - Οινολογία
    Βάρος
    0,88
    Εκδοτικός οίκος
    Εκδόσεις Καρακώτσογλου
    Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
    1 Απρ 2015
    Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
    1 Απρ 2015
    Διαστάσεις
    24χ17
    Σελίδες
    392

    Περιγραφή

    Νέα μαγειρική - ζαχαροπλαστική και εγκυκλοπαίδεια της κουζίνας, Παραδείση, Χρύσα

    Σχετικά με τον δημιουργό

    Παραδείση, Χρύσα
    Η Χρύσα Παραδείση γεννήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας, το 1910, και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες Ελληνίδες δημιουργούς μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών συνταγών. Ασχολήθηκε με τη μαγειρική από τη δεκαετία του 1940 μέχρι και το 1987, ταξιδεύοντας σε πολυάριθμους προορισμούς, σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, για τη συλλογή γαστρονομικού υλικού. Η μεγάλη επιτυχία του έργου της οφείλεται στη δημιουργία συνταγών που διακρίνονται για τη σαφήνεια, την απλότητα, την ευκολία στην εφαρμογή τους και ... Περισσότερα
    Βιβλιογραφία

    Πληροφορίες

    Χαρακτηριστικά: Σκληρόδετο
    Γλώσσα πρωτοτύπου: Ελληνικά
    Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά

    Κριτικές

    Close