Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 25€ και παράδοση σε 1 μέρα στο κέντρο της Αθήνας

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Κωδικός προϊόντος: 09688 | ISBN: 978-960-16-5688-5

Κερκυραϊκή κουζίνα

Συγγραφέας:
Εκδοτικός οίκος:
Κερκυραϊκή κουζίνα
Ειδική Τιμή 10,85 € Από 15,50 €
-30%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €15.50
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο στο ράφι
Πόντοι Ανταμοιβής 11
Κωδικός
09688

Η εικόνα της συσκευασίας είναι ενδεικτική!

Διάλεξε τη συσκευασία δώρου

    • Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Δωρεάν

      Χάρτινος φάκελος συσκευασίας με διαφορετικά τυπώματα εμπνευσμένα από εικονογραφήσεις παιδικών βιβλίων. Η επιλογή σχεδίου γίνεται τυχαία.

    • Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος με χρωματιστά τυπώματα και το λογότυπο του Βιβλιοπωλείου Πατάκη.

    • Χαρτί περιτυλίγματος

      Χαρτί περιτυλίγματος

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος σε κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες.

    • Χάρτινη σακούλα

      Χάρτινη σακούλα

      Δωρεάν

      Χάρτινη σακούλα κόκκινη με την εικόνα του Άγγελου Σικελιανού.

  • Έλεγξε και επιβεβαίωσε την επιλεγμένη συσκευασία

    Συσκευασία Δώρου προστέθηκε

    Χαρακτηριστικά Βιβλίου

    Κατηγορία
    Βιβλία, Πρακτικοί Οδηγοί, Μαγειρική - Γαστρονομία - Οινολογία
    Βάρος
    0,46
    Εκδοτικός οίκος
    Εκδόσεις Πατάκη
    Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
    15 Δεκ 2014
    Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
    15 Δεκ 2014
    Διαστάσεις
    23x19
    Σελίδες
    168

    Περιγραφή

    Μέσα από την αναζήτηση παλιών συνταγών, την εξερεύνηση ιστορικών πηγών και τους πειραματισμούς με τις εδώδιμες πρώτες ύλες προέκυψε ένα αρχείο τοπικής γαστρονομίας που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην παραδοσιακή κουζίνα της Κέρκυρας και στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή βασισμένη σε ντόπια υλικά.

    Σχετικά με τον δημιουργό

    Καρούνου, Βασιλική
    H Bασιλική Καρούνου ζει από το 2000 στην Κέρκυρα και, γοητευμένη από τη φύση, την ιστορία του νησιού και τον πλούτο της κουζίνας του, άρχισε να πειραματίζεται πιο συστηματικά, μετουσιώνοντας φρούτα, άνθη, μπαχαρικά και βότανα με ιδιαίτερη διατροφική αξία σε μαρμελάδες, γλυκόξινα chutneys και λικέρ. Από το 2008 είναι η ψυχή της Acordo Corfu Specialty Foods, Artisan + Natural, ενώ από το 2011 παρουσιάζει τις μαγειρικές της αναζητήσεις στο εστιατόριο του πολυχώρου Ambelonas

    Κριτικές

    Προτεινόμενα
    Close