Δωρεάν μεταφορικά από 25€ και παράδοση σε 1 ημέρα στο κέντρο της Αθήνας

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Συχνές Ερωτήσεις

Για τις αποστολές εντός Ελλάδας η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες αξίας άνω των 25,00€. Για τις παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση 2,00€. Για τις αποστολές βιβλίων στο εξωτερικό ισχύει χρέωση εξόδων αποστολής ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας.

Παρέχουμε 4 τρόπους παράδοσης των παραγγελιών:
- αποστολή με ACS ή ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα
- αποστολή με ΒΟΧ ΝΟW σε 60.000 θυρίδες όλη την Ελλάδα
- παράδοση με δικά μας μέσα στο ΚΕΝΤΡΟ της ΑΘΗΝΑΣ
- παραλαβή από το κατάστημά μας που βρίσκεται Ακαδημίας 65, 10678, Αθήνα.

Οι αποστολές θα γίνονται στον τόπο που μας έχει υποδείξει ο πελάτης με τρόπο τον οποίο επιλέγει η εταιρεία. Εφόσον το παραγγελλόμενο προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο στις αποθήκες μας και εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που να μας αναγκάζουν να αναστείλουμε προσωρινά ή μόνιμα τις πωλήσεις ενός προϊόντος, οι αποστολές εντός του νομού Αττικής θα γίνεται προσπάθεια να εκτελούνται εντός 24-48 ωρών, ενώ οι αποστολές εκτός του νομού Αττικής εντός 48-72 ωρών.

Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει εύκολα τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα επειδή απλά άλλαξε γνώμη, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους. Ο Πελάτης μπορεί να παραδώσει τα προϊόντα απευθείας στο κατάστημα μας Ακαδημίας 65. Σε οποιαδήποτε περίπτωση για online παραγγελίες ο Πελάτης μπορεί πριν από την επιστροφή των προϊόντων να επικοινωνεί με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, είτε μέσω τηλεφώνου (τηλ: 210 3811850), είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]). Ειδικά για τα e-book ο πελάτης που αγοράζει ένα ηλεκτρονικό βιβλίο διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης εφόσον δεν έχουν παρέλθει 14 ημερολογιακές ημέρες από την αγορά του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού βιβλίου και εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί λήψη του αρχείου από τον server της Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε (download – fulfillment). Σε κάθε άλλη περίπτωση ο πελάτης δε δικαιούται να ζητήσει επιστροφή χρημάτων ούτε να προβάλει άλλη σχετική απαίτηση με καμία δικαιολογία (είτε διότι για τεχνικούς λόγους δεν μπορεί να διαβάσει το ηλεκτρονικό βιβλίο είτε διότι θεωρεί ότι το βιβλίο που αγόρασε δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο). Βεβαίως εάν υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα κατά τη μεταφορά του ηλεκτρονικού βιβλίου από τον server της Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε. στον πελάτη ή εάν ο πελάτης για κάποιο λόγο δεν μπορεί να το διαβάσει, μπορεί να έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο του Τμήματος Ψηφιακών Βιβλίων της Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε. (τηλ.: 210-5205665, 2103650065, e-mail: [email protected]) προκειμένου να λυθούν αυτά τα τεχνικά προβλήματα, για τα οποία η εταιρεία μας έχει ευθύνη μόνο στον βαθμό που δημιουργήθηκαν από δική της υπαιτιότητα.

Στο on-line βιβλιοπωλείο διατίθενται οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:
1. Με πιστωτική κάρτα, η οποία χρεώνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της οικείας τράπεζας. Δεκτές κάρτες Visa, Mastercard, Euroline και Diners.
2. Με αντικαταβολή μετρητοίς σύμφωνα με το σύστημα αντικαταβολών που εφαρμόζει η εταιρεία αποστολών. Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδος.
3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: EFG EUROBANK ERGASIAS 0026.0180.91.0200061920 IBAN GR2602601800000910200061920 Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να καταργήσει κάποιον/ους από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής ή να υιοθετήσει άλλους, αφού προηγουμένως τροποποιήσει το παρόν κείμενο
4. Μέσω Viva Wallet, με 30+ διαφορετικές μεθόδους πληρωμής, από διεθνή σχήματα πληρωμών (Revolut, Klarna – 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική), μέχρι digital wallets και εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής (π.χ. μέσω IRIS Online Payments).
5. Μέσω Paypal

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας ProxyPay Secure Online Payment της Τράπεζας Eurobank.
Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία ProxyPay της Τράπεζας Eurobank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.
Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.
Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο e-shop Πατάκης μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Με κάθε αγορά σου κερδίζεις, συλλέγοντας πόντους ανταμοιβής. Κάτω από την τιμή κάθε προϊόντος αναγράφεται ο αριθμός των πόντων που κερδίζεις.

  • 1€ = 1 πόντος
  • Στους 150 πόντους κερδίζεις κουπόνι των 5 € για δωρεάν εξαργύρωση.
  • Η επόμενη κλίμακα εξαργύρωσης είναι στους 300 πόντους και κερδίζεις κουπόνι των 10 € για δωρεάν εξαργύρωση.
  • Η επόμενη κλίμακα εξαργύρωσης είναι στους 450 πόντους και κερδίζεις κουπόνι των 15 € για δωρεάν εξαργύρωση.
  • Οι πόντοι σου έχουν διάρκεια 1 χρόνο. Μετά μηδενίζονται.
  • Τους πόντους σου μπορείς να τους εξαργυρώσεις τόσο στο eshop όσο και στο κατάστημα της Ακαδημίας.

Close