Κωδικός προϊόντος: 9789606912917 | ISBN: 978-960-691-291-7
Ιαπωνική κουζίνα
Συγγραφέας:
Μεταφραστής:
Φωτογράφος:
Εκδοτικός οίκος:
Ιαπωνική κουζίνα
Ειδική Τιμή
23,81 €
Από
29,76 €
-20%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €29.76
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Κατόπιν παραγγελίας
Πόντοι Ανταμοιβής 24
Κωδικός
9789606912917
Χαρακτηριστικά Βιβλίου
Κατηγορία
Βιβλία
Βάρος
1,04
Εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις Modern Times
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
1 Μαρ 2009
Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
1 Μαρ 2009
Διαστάσεις
29χ23
Τίτλος Πρωτότυπου
Cooking Japanese
Σελίδες
192
Περιγραφή
Το πιο δημοφιλές ιαπωνικό πιάτο είναι αναμφισβήτητα το σούσι. Υπάρχουν όμως πολλά ακόμη, ασυνήθιστα μεν για εμάς, αλλά πολύ νόστιμα και λαχταριστά. Οι πρωτότυποι συνδυασμοί, όπως αυτός του ωμού ψαριού με το πικάντικο ρύζι στην περίπτωση του σούσι, αποτελούν τη βάση της ιαπωνικής κουζίνας. Η τεμπούρα, η πάστα μίσο, το σόγιου και το ντάσι πρωταγωνιστούν σε πολλά πιάτα, προσδίδοντας τους μοναδικό άρωμα. Αν λοιπόν θέλετε να φέρετε στο τραπέζι σας την αύρα της Άπω Ανατολής, ξεφυλλίστε την "Ιαπωνική Κουζίνα" και χαθείτε στα μονοπάτια της γεύσης...
Login and Registration Form