Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 25€ και παράδοση σε 1 μέρα στο κέντρο της Αθήνας!

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Κωδικός προϊόντος: 9789607952776 | ISBN: 9789607952776

Η Ελένη Ψυχούλη "μαγειρεύει"

Συγγραφέας:
Επιμελητής:
Εκδοτικός οίκος:
- Για ποιο λόγο μπαίνει κάποιος στην κουζίνα;

- Τι πρέπει να ξέρει ένας επίδοξος μάγειρας για να πετύχει τα πρώτα γεμιστά του;

- Πώς οργανώνεται

Τιμή καταστήματος

Ειδική Τιμή 20,00 € Από 25,00 €
-20%
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Κατόπιν παραγγελίας - Υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον προμηθευτή
Πόντοι Ανταμοιβής 20
Κωδικός
9789607952776

Η εικόνα της συσκευασίας είναι ενδεικτική!

Διάλεξε τη συσκευασία δώρου

    • Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Δωρεάν

      Χάρτινος φάκελος συσκευασίας με διαφορετικά τυπώματα εμπνευσμένα από εικονογραφήσεις παιδικών βιβλίων. Η επιλογή σχεδίου γίνεται τυχαία.

    • Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος με χρωματιστά τυπώματα και το λογότυπο του Βιβλιοπωλείου Πατάκη.

    • Χαρτί περιτυλίγματος

      Χαρτί περιτυλίγματος

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος σε κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες.

    • Χάρτινη σακούλα

      Χάρτινη σακούλα

      Δωρεάν

      Χάρτινη σακούλα κόκκινη με την εικόνα του Άγγελου Σικελιανού.

  • Έλεγξε και επιβεβαίωσε την επιλεγμένη συσκευασία

    Συσκευασία Δώρου προστέθηκε

    Χαρακτηριστικά

    Κατηγορία
    Βιβλία
    Βάρος
    0,78
    Εκδοτικός οίκος
    Εκδόσεις Φερενίκη
    Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
    1 Νοε 2008
    Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
    1 Νοε 2008
    Διαστάσεις
    22χ23
    Σελίδες
    192

    Περιγραφή

    - Για ποιο λόγο μπαίνει κάποιος στην κουζίνα;

    - Τι πρέπει να ξέρει ένας επίδοξος μάγειρας για να πετύχει τα πρώτα γεμιστά του;

    - Πώς οργανώνεται ένα ψυγείο, ένα ράφι, ένα ντουλάπι;

    - Πώς διαλέγει κανείς το ιδανικό μαρούλι;



    Η δημοσιογράφος γεύσης Ελένη Ψυχούλη μαζεύει γύρω της τους 26 μεγαλύτερους σεφ της ελληνικής σκηνής και τους ζητά μέσα από τις εύκολες και γρήγορες συνταγές τους να ανοίξουν το μονοπάτι της σπιτικής κουζίνας σε όποιον έχει βαρεθεί το ντελίβερι, ακυρώνοντας το μύθο που θέλει τους μετρ της κουζίνας να δημιουργούν περίπλοκες, ακατανόητες και τρομακτικές συνθέσεις φορώντας τη στολή και τον επαγγελματικό τους σκούφο.



    Οι σεφ που προτείνουν είναι:

    Αντωνόπουλος Δημήτρης, Βενιέρης Γιώργος, Βουτσινά Εύη, Δρίσκας Βαγγέλης, Ισμυρνόγλου Νένα, Καλλίδης Βασίλης, Καρδάσης Αλέξανδρος, Κολιμάδης Στέφανος, Λαζάρου Λευτέρης, Μανουσόπουλος Χρήστος, Μηταρέα Νίκη, Μιχαήλ Μιχάλης, Μπαλάσκας Ηλίας, Τσαγκάρης Βασίλης, Μπαξεβάνης Γιάννης, Μπαρμπαρίγου Αργυρώ, Μποτρίνι Έκτορας, Νικολάου Ντίνα, Παρλιάρος Στέλιος, Πέσκιας Χριστόφορος, Ρούσος Αντώνης, Τζανέτος Σάκης, Τζιέρας Χρήστος, Τσανακλίδης Άρης, Τσίγκας Κώστας, Τσιχλάκη Θάλεια, Φάκλαρη Κωνσταντίνα.

    Σχετικά με τον δημιουργό

    Κριτικές

    Close