Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 25€ και παράδοση σε 1 μέρα στο κέντρο της Αθήνας

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Κωδικός προϊόντος: 12321 | ISBN: 978-960-16-8321-8

Risotti

Συγγραφέας:
Εκδοτικός οίκος:
Συνταγές, συμβουλές, ιδέες και τεχνικές για το τέλειο ριζότο από τον δημοφιλή σεφ και κριτή του Master Chef Πάνο Ιωαννίδη. Σκληρόδετη έκδοση με φωτογραφίες.
Ειδική Τιμή 24,50 € Από 35,00 €
-30%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €35.00
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο στο ράφι
Πόντοι Ανταμοιβής 25
Κωδικός
12321

Η εικόνα της συσκευασίας είναι ενδεικτική!

Διάλεξε τη συσκευασία δώρου

    • Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Δωρεάν

      Χάρτινος φάκελος συσκευασίας με διαφορετικά τυπώματα εμπνευσμένα από εικονογραφήσεις παιδικών βιβλίων. Η επιλογή σχεδίου γίνεται τυχαία.

    • Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος με χρωματιστά τυπώματα και το λογότυπο του Βιβλιοπωλείου Πατάκη.

    • Χαρτί περιτυλίγματος

      Χαρτί περιτυλίγματος

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος σε κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες.

    • Χάρτινη σακούλα

      Χάρτινη σακούλα

      Δωρεάν

      Χάρτινη σακούλα κόκκινη με την εικόνα του Άγγελου Σικελιανού.

  • Έλεγξε και επιβεβαίωσε την επιλεγμένη συσκευασία

    Συσκευασία Δώρου προστέθηκε

    Χαρακτηριστικά Βιβλίου

    Κατηγορία
    Βιβλία, Πρακτικοί Οδηγοί, Μαγειρική - Γαστρονομία - Οινολογία, Καμπάνιες, Ευπώλητα Αυγούστου, Ευπώλητα Αυγούστου: Δοκίμια
    Βάρος
    1,37
    Εκδοτικός οίκος
    Εκδόσεις Πατάκη
    Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
    4 Απρ 2022
    Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
    24 Δεκ 2020
    Διαστάσεις
    20x25
    Σελίδες
    336

    Περιγραφή

    Επιθυμία μου δεν είναι να προτείνω ακόμα ένα βιβλίο συνταγών. Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε μεν τις συνταγές μου και κάποιες από τις ιδέες μου, αλλά κυρίως θα βρείτε την έμπνευση και τον δρόμο για να δημιουργήσετε εσείς το δικό σας ριζότο. Στις σελίδες του παρουσιάζω, με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις μου, τις τεχνικές που απαιτεί ένα ριζότο, καθώς και τις συμβουλές, τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στο ριζότο που εκφράζει εσάς. Σε αυτό το βιβλίο εγώ θα σας δείξω τον τρόπο και θα σας εξηγήσω τη φιλοσοφία, αλλά την προσωπικότητα στη γεύση θα τη βάλετε εσείς.
    Θα σας δείξω το πώς κι εσείς θα δημιουργήσετε το δικό σας ριζότο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Αυτό κάνω κι εγώ κάθε φορά που καλούμαι να δημιουργήσω ένα ριζότο. Είναι από τα πιάτα που τους δίνω πραγματικά όλη μου την προσοχή και την ενέργεια, όταν τα φτιάχνω. Είναι από τα φαγητά που με απορροφούν τόσο, που χάνω την αίσθηση του χρόνου. Είναι από τα πιάτα που κινητοποιούν όλες τις αισθήσεις μου.
    Το ριζότο είναι μια κατηγορία από μόνο του. Δεν είναι απλά ένα πιάτο νόστιμο ρύζι. Είναι η ομορφιά της απλότητας, που πάντα με γοήτευε. Είναι η γοητεία του «δεσίματος» και της αφοσίωσης που απαιτείται για να λειτουργήσει κάτι και να έχει αποτέλεσμα…

    Σχετικά με τον δημιουργό

    Ιωαννίδης, Πάνος
    Ο Πάνος Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Προέρχεται από οικογένεια με μακρά παράδοση στη μαγειρική. Κάτοχος Β.Α. of Culinary Arts Management και πτυχίου από την Κρατική Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, έχει πιστοποίηση Chef Executive από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και πιστοποίηση από τον κρατικό φορέα ΕΟΠΠΕΠ ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων Διά Βίου Μάθησης στον τομέα των τουριστικών επαγγελμάτων. Έχει ζήσει αρκετά χρόνια στην Ιταλία,

    Σχετικα αρχεια

    Πληροφορίες

    Χαρακτηριστικά: Σκληρόδετο
    Γλώσσα πρωτοτύπου: Ελληνικά
    Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά

    Κριτικές

    Σχετικά άρθρα

    Close