Κωδικός προϊόντος: 12321 | ISBN: 978-960-16-8321-8
Risotti
Συγγραφέας:
Εκδοτικός οίκος:
Συνταγές, συμβουλές, ιδέες και τεχνικές για το τέλειο ριζότο από τον δημοφιλή σεφ και κριτή του Master Chef Πάνο Ιωαννίδη. Σκληρόδετη έκδοση με φωτογραφίες.
Ειδική Τιμή
24,50 €
Από
35,00 €
-30%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €35.00
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο στο ράφι
Πόντοι Ανταμοιβής 25
Κωδικός
12321
Χαρακτηριστικά Βιβλίου
Κατηγορία
Βιβλία, Πρακτικοί Οδηγοί, Μαγειρική - Γαστρονομία - Οινολογία, Καμπάνιες, Ευπώλητα Αυγούστου, Ευπώλητα Αυγούστου: Δοκίμια
Βάρος
1,37
Εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις Πατάκη
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
4 Απρ 2022
Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
24 Δεκ 2020
Διαστάσεις
20x25
Σελίδες
336
Περιγραφή
Επιθυμία μου δεν είναι να προτείνω ακόμα ένα βιβλίο συνταγών. Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε μεν τις συνταγές μου και κάποιες από τις ιδέες μου, αλλά κυρίως θα βρείτε την έμπνευση και τον δρόμο για να δημιουργήσετε εσείς το δικό σας ριζότο. Στις σελίδες του παρουσιάζω, με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις μου, τις τεχνικές που απαιτεί ένα ριζότο, καθώς και τις συμβουλές, τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στο ριζότο που εκφράζει εσάς. Σε αυτό το βιβλίο εγώ θα σας δείξω τον τρόπο και θα σας εξηγήσω τη φιλοσοφία, αλλά την προσωπικότητα στη γεύση θα τη βάλετε εσείς.
Θα σας δείξω το πώς κι εσείς θα δημιουργήσετε το δικό σας ριζότο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Αυτό κάνω κι εγώ κάθε φορά που καλούμαι να δημιουργήσω ένα ριζότο. Είναι από τα πιάτα που τους δίνω πραγματικά όλη μου την προσοχή και την ενέργεια, όταν τα φτιάχνω. Είναι από τα φαγητά που με απορροφούν τόσο, που χάνω την αίσθηση του χρόνου. Είναι από τα πιάτα που κινητοποιούν όλες τις αισθήσεις μου.
Το ριζότο είναι μια κατηγορία από μόνο του. Δεν είναι απλά ένα πιάτο νόστιμο ρύζι. Είναι η ομορφιά της απλότητας, που πάντα με γοήτευε. Είναι η γοητεία του «δεσίματος» και της αφοσίωσης που απαιτείται για να λειτουργήσει κάτι και να έχει αποτέλεσμα…
Θα σας δείξω το πώς κι εσείς θα δημιουργήσετε το δικό σας ριζότο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Αυτό κάνω κι εγώ κάθε φορά που καλούμαι να δημιουργήσω ένα ριζότο. Είναι από τα πιάτα που τους δίνω πραγματικά όλη μου την προσοχή και την ενέργεια, όταν τα φτιάχνω. Είναι από τα φαγητά που με απορροφούν τόσο, που χάνω την αίσθηση του χρόνου. Είναι από τα πιάτα που κινητοποιούν όλες τις αισθήσεις μου.
Το ριζότο είναι μια κατηγορία από μόνο του. Δεν είναι απλά ένα πιάτο νόστιμο ρύζι. Είναι η ομορφιά της απλότητας, που πάντα με γοήτευε. Είναι η γοητεία του «δεσίματος» και της αφοσίωσης που απαιτείται για να λειτουργήσει κάτι και να έχει αποτέλεσμα…
Σχετικά με τον δημιουργό
Ο Πάνος Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Προέρχεται από οικογένεια με μακρά παράδοση στη μαγειρική. Κάτοχος Β.Α. of Culinary Arts Management και πτυχίου από την Κρατική Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, έχει πιστοποίηση Chef Executive από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και πιστοποίηση από τον κρατικό φορέα ΕΟΠΠΕΠ ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων Διά Βίου Μάθησης στον τομέα των τουριστικών επαγγελμάτων. Έχει ζήσει αρκετά χρόνια στην Ιταλία,
Βιβλιογραφία
Σχετικα αρχεια
Πληροφορίες
Κριτικές
Σχετικά άρθρα
Προτεινόμενα
-10%
50 Χρόνια Δημοκρατίας μέσα από τα πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων 1974-2024
Εκδόσεις Ι. Σιδέρης
Ειδική Τιμή
27,00 €
Από
30,00 €
-10%
Ο απόλυτος οδηγός μαγειρικής με Air Fryer: Γρήγορες, υγιεινές και οικονομικές συνταγές για κάθε περίσταση
Εκδόσεις Ψυχογιός
Ειδική Τιμή
17,91 €
Από
19,90 €
-5%
-30%
Δέκα και ένα παραμύθια σοφίας για καιρούς κρίσης και άλλων δεινών
Εκδόσεις Πατάκη
Ειδική Τιμή
3,85 €
Από
5,50 €
-83%
Αγοράζονται μαζί
-30%
-30%
Μοριακή Γαστρονομία – Κατσαρόλες και δοκιμαστικοί σωλήνες
Εκδόσεις Πατάκη
Ειδική Τιμή
13,93 €
Από
19,90 €
-60%
-30%
Η καλύτερη πίτσα του κόσμου: Συνταγές και μυστικά από τoν «βασιλιά» της Ρώμης
Εκδόσεις Πατάκη
Ειδική Τιμή
15,40 €
Από
22,00 €
-56%
-30%
-25%
-25%
-30%
-10%
-10%
Happy Buddha. Ιστορίες και συνταγές από τα ταξίδια μου στην Ασία
Εκδόσεις Πατάκη
Ειδική Τιμή
34,20 €
Από
38,00 €
-2%
Login and Registration Form