Κωδικός προϊόντος: 09557 | ISBN: 978-960-16-5557-4
Γεύσεις της θάλασσας
Συγγραφέας:
Εκδοτικός οίκος:
«... το αριστούργημά σας μας κάνει να ονειρευόμαστε».
«Comme tout épicurien, les femmes nous fantasmer mais votre chef d’œuvre nous fait rêver».
Dominique Perrot (προσω
Ειδική Τιμή
10,85 €
Από
15,50 €
-30%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €15.50
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο στο ράφι
Πόντοι Ανταμοιβής 11
Κωδικός
09557
Χαρακτηριστικά Βιβλίου
Κατηγορία
Βιβλία, Πρακτικοί Οδηγοί, Μαγειρική - Γαστρονομία - Οινολογία
Βάρος
0,60
Εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις Πατάκη
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
28 Ιουν 2016
Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
28 Ιουν 2016
Διαστάσεις
17x24
Σελίδες
192
Περιγραφή
«... το αριστούργημά σας μας κάνει να ονειρευόμαστε».
«Comme tout epicurien, les femmes nous fantasmer mais votre chef d’?uvre nous fait rever».
Dominique Perrot (προσωπικός σεφ του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Μιττεράν)
«Οι Γεύσεις της θάλασσας με τρεις λέξεις; Μεσόγειος, φρεσκάδα, άρωμα. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα τα κομμάτια “καθαρίσματα και φιλεταρίσματα” και “πίνακες ψαριών και θαλασσινών”. Μία πολύτιμη έκδοση με έξυπνες και ξεχωριστές συνταγές που εμπνέει τους ερασιτέχνες και πείθει τους επαγγελματίες». Βαγγέλης Δρίσκας, σεφ
«Μια φρέσκια προσέγγιση από έναν πραγματικό εραστή της μαγειρικής τέχνης. Ο Βασίλης Φραντζολάς προσπερνάει τη σχάρα και το τηγάνι και μας δείχνει πρωτότυπους και ανάλαφρους τρόπους να μαγειρεύουμε το ψάρι». Χριστόφορος Πέσκιας, σεφ
«Ένα βιβλίο που πραγματικά έλειπε από την ελληνική βιβλιογραφία. Πολύ καλή επιλογή συνταγών για ψαρικά, εξαιρετική φωτογράφιση και ένας πλήρης κατάλογος με τα ελληνικά θαλάσσια είδη και τις τεχνικές για τον καθαρισμό τους». Γιάννης Σολάκης, σεφ
«Χωρίς αμφιβολία ο πληθωρικός Βασίλης με απέριττο και ξεκάθαρο στιλ, αλλά και επιμονή επαγγελματία, κατορθώνει μέσα σε λίγες σελίδες να μας ξαναβάλει όλους στην κουζίνα, προτείνοντας ένα αξέχαστο θαλασσινό παιχνίδι από την ανεξάντλητη γαστρονομική φυσιογνωμία της χώρας μας». Δημήτρης Χατζηνικολάου, οινολόγος
«Comme tout epicurien, les femmes nous fantasmer mais votre chef d’?uvre nous fait rever».
Dominique Perrot (προσωπικός σεφ του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Μιττεράν)
«Οι Γεύσεις της θάλασσας με τρεις λέξεις; Μεσόγειος, φρεσκάδα, άρωμα. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα τα κομμάτια “καθαρίσματα και φιλεταρίσματα” και “πίνακες ψαριών και θαλασσινών”. Μία πολύτιμη έκδοση με έξυπνες και ξεχωριστές συνταγές που εμπνέει τους ερασιτέχνες και πείθει τους επαγγελματίες». Βαγγέλης Δρίσκας, σεφ
«Μια φρέσκια προσέγγιση από έναν πραγματικό εραστή της μαγειρικής τέχνης. Ο Βασίλης Φραντζολάς προσπερνάει τη σχάρα και το τηγάνι και μας δείχνει πρωτότυπους και ανάλαφρους τρόπους να μαγειρεύουμε το ψάρι». Χριστόφορος Πέσκιας, σεφ
«Ένα βιβλίο που πραγματικά έλειπε από την ελληνική βιβλιογραφία. Πολύ καλή επιλογή συνταγών για ψαρικά, εξαιρετική φωτογράφιση και ένας πλήρης κατάλογος με τα ελληνικά θαλάσσια είδη και τις τεχνικές για τον καθαρισμό τους». Γιάννης Σολάκης, σεφ
«Χωρίς αμφιβολία ο πληθωρικός Βασίλης με απέριττο και ξεκάθαρο στιλ, αλλά και επιμονή επαγγελματία, κατορθώνει μέσα σε λίγες σελίδες να μας ξαναβάλει όλους στην κουζίνα, προτείνοντας ένα αξέχαστο θαλασσινό παιχνίδι από την ανεξάντλητη γαστρονομική φυσιογνωμία της χώρας μας». Δημήτρης Χατζηνικολάου, οινολόγος
Σχετικά με τον δημιουργό
Ο Βασίλης Φραντζολάς γεννήθηκε στην Αθήνα και μετά τις γυμνασιακές του σπουδές στη Βαρβάκειο πήρε δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από το Ε.Μ.Π. και ακολούθως στη Διοίκηση Κατασκευών από το Worcester Polytechnic Institute των Η.Π.Α. Το 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποκτώντας M.Sc. in Food Policy από το City University of London. Από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά ως γευσιγνώστης και σύμβουλος ποιότητος ελαιολάδου. Ιδρυτής του oliveoilseminars.com, διδάσκει από το 2005 ελαιοκομία, γευσιγνωσία
Βιβλιογραφία
Εκδόσεις Βασίλης Φραντζολάς
Σχετικα αρχεια
Πληροφορίες
Κριτικές
Σχετικά άρθρα
Προτεινόμενα
-10%
Ο απόλυτος οδηγός μαγειρικής με Air Fryer: Γρήγορες, υγιεινές και οικονομικές συνταγές για κάθε περίσταση
Εκδόσεις Ψυχογιός
Ειδική Τιμή
17,91 €
Από
19,90 €
-5%
-30%
Σύγχρονες τεχνικές ελαιοκομίας και παραγωγής ποιοτικού ελαιολάδου
Εκδόσεις Βασίλης Φραντζολάς
Ειδική Τιμή
24,50 €
Από
35,00 €
Αγοράζονται μαζί
-30%
-30%
Στα βήματα του Mάρκο Πόλο. Aπό τον Πανάγιο Tάφο στο παλάτι του Kουμπλάι Xαν
Εκδόσεις Πατάκη
Ειδική Τιμή
12,39 €
Από
17,70 €
-20%
-30%
-65%
-60%
Να καταργήσουμε τα πολιτικά κόμματα; Σκέψεις ενός απάτριδος και ανένταχτου
Εκδόσεις Πατάκη
Ειδική Τιμή
1,99 €
Από
4,97 €
-87%
-30%
-30%
-30%
-30%
Αυτή είναι λοιπόν η Ευρώπη μας: Μια ιστορία από τον Διαφωτισμό ως σήμερα
Εκδόσεις Πατάκη
Ειδική Τιμή
15,40 €
Από
22,00 €
-12%
-30%
Login and Registration Form