Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες σχολικών από 15€ με το κουπόνι B2S080924

Εναλλαγή Πλοήγησης

espa

Κωδικός προϊόντος: 09557 | ISBN: 978-960-16-5557-4

Γεύσεις της θάλασσας

Εκδοτικός οίκος:
«... το αριστούργημά σας μας κάνει να ονειρευόμαστε». «Comme tout épicurien, les femmes nous fantasmer mais votre chef d’œuvre nous fait rêver». Dominique Perrot (προσω
Ειδική Τιμή 10,85 € Από 15,50 €
-30%
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €15.50
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο στο ράφι
Πόντοι Ανταμοιβής 11
Κωδικός
09557

Η εικόνα της συσκευασίας είναι ενδεικτική!

Διάλεξε τη συσκευασία δώρου

    • Χάρτινος φάκελος

      Χάρτινος φάκελος

      Δωρεάν

      Χάρτινος φάκελος συσκευασίας με διαφορετικά τυπώματα εμπνευσμένα από εξώφυλλα βιβλίων. Η επιλογή σχεδίου γίνεται τυχαία.

    • Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Χάρτινος φάκελος παιδικός

      Δωρεάν

      Χάρτινος φάκελος συσκευασίας με διαφορετικά τυπώματα εμπνευσμένα από εικονογραφήσεις παιδικών βιβλίων. Η επιλογή σχεδίου γίνεται τυχαία.

    • Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Χαρτί περιτυλίγματος παιδικό

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος με χρωματιστά τυπώματα και το λογότυπο του Βιβλιοπωλείου Πατάκη.

    • Χαρτί περιτυλίγματος

      Χαρτί περιτυλίγματος

      Δωρεάν

      Χαρτί περιτυλίγματος σε κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες.

    • Χάρτινη σακούλα

      Χάρτινη σακούλα

      Δωρεάν

      Χάρτινη σακούλα κόκκινη με την εικόνα του Άγγελου Σικελιανού.

    • Χάρτινη σακούλα λευκή - 50 χρόνια Εκδόσεις Πατάκη

      Χάρτινη σακούλα λευκή - 50 χρόνια Εκδόσεις Πατάκη

      Δωρεάν

      Χάρτινη σακούλα λευκή με το λογότυπο της επετείου των 50 χρόνων των Εκδόσεων Πατάκη.

    • Χάρτινη σακούλα παιδική - 50 χρόνια Εκδόσεις Πατάκη

      Χάρτινη σακούλα παιδική - 50 χρόνια Εκδόσεις Πατάκη

      Δωρεάν

      Χάρτινη σακούλα λευκή παιδική με το λογότυπο της επετείου των 50 χρόνων των Εκδόσεων Πατάκη.

  • Έλεγξε και επιβεβαίωσε την επιλεγμένη συσκευασία

    Συσκευασία Δώρου προστέθηκε

    Χαρακτηριστικά Βιβλίου

    Κατηγορία
    Βιβλία, Πρακτικοί Οδηγοί, Μαγειρική - Γαστρονομία - Οινολογία
    Βάρος
    0,60
    Εκδοτικός οίκος
    Εκδόσεις Πατάκη
    Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
    28 Ιουν 2016
    Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
    28 Ιουν 2016
    Διαστάσεις
    17x24
    Σελίδες
    192

    Περιγραφή

    «... το αριστούργημά σας μας κάνει να ονειρευόμαστε».

    «Comme tout epicurien, les femmes nous fantasmer mais votre chef d’?uvre nous fait rever».

    Dominique Perrot (προσωπικός σεφ του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Μιττεράν)

    «Οι Γεύσεις της θάλασσας με τρεις λέξεις; Μεσόγειος, φρεσκάδα, άρωμα. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα τα κομμάτια “καθαρίσματα και φιλεταρίσματα” και “πίνακες ψαριών και θαλασσινών”. Μία πολύτιμη έκδοση με έξυπνες και ξεχωριστές συνταγές που εμπνέει τους ερασιτέχνες και πείθει τους επαγγελματίες». Βαγγέλης Δρίσκας, σεφ

    «Μια φρέσκια προσέγγιση από έναν πραγματικό εραστή της μαγειρικής τέχνης. Ο Βασίλης Φραντζολάς προσπερνάει τη σχάρα και το τηγάνι και μας δείχνει πρωτότυπους και ανάλαφρους τρόπους να μαγειρεύουμε το ψάρι». Χριστόφορος Πέσκιας, σεφ

    «Ένα βιβλίο που πραγματικά έλειπε από την ελληνική βιβλιογραφία. Πολύ καλή επιλογή συνταγών για ψαρικά, εξαιρετική φωτογράφιση και ένας πλήρης κατάλογος με τα ελληνικά θαλάσσια είδη και τις τεχνικές για τον καθαρισμό τους». Γιάννης Σολάκης, σεφ

    «Χωρίς αμφιβολία ο πληθωρικός Βασίλης με απέριττο και ξεκάθαρο στιλ, αλλά και επιμονή επαγγελματία, κατορθώνει μέσα σε λίγες σελίδες να μας ξαναβάλει όλους στην κουζίνα, προτείνοντας ένα αξέχαστο θαλασσινό παιχνίδι από την ανεξάντλητη γαστρονομική φυσιογνωμία της χώρας μας». Δημήτρης Χατζηνικολάου, οινολόγος

    Σχετικά με τον δημιουργό

    Φραντζολάς, Βασίλης
    Ο Βασίλης Φραντζολάς γεννήθηκε στην Αθήνα και μετά τις γυμνασιακές του σπουδές στη Βαρβάκειο πήρε δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από το Ε.Μ.Π. και ακολούθως στη Διοίκηση Κατασκευών από το Worcester Polytechnic Institute των Η.Π.Α. Το 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποκτώντας M.Sc. in Food Policy από το City University of London. Από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά ως γευσιγνώστης και σύμβουλος ποιότητος ελαιολάδου. Ιδρυτής του oliveoilseminars.com, διδάσκει από το 2005 ελαιοκομία, γευσιγνωσία

    Σχετικα αρχεια

    Πληροφορίες

    Γλώσσα πρωτοτύπου: Ελληνικά
    Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά

    Κριτικές

    Σχετικά άρθρα

    Αγοράζονται μαζί
    Close